Executive coaching en teamherstel 

Neem contact op

Heeft u als leider behoefte aan coaching of management development, wilt u dat uw teams beter leren samenwerken of zoekt u tijdelijk een HRM-specialist?

Het professionele netwerk van Stans Groep voorziet in al uw behoeften omtrent executive coaching, teamherstel, training, MD en HRM-interim door heel Nederland. Lees hier meer over onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Executive coaching

Leiderschap betekent eenzaamheid voor de leider. Ook mensen aan de top hebben de behoefte om te sparren, te reflecteren en feedback te ontvangen. De executive coaching van Stans Groep is diepgaand, confronterend en levert een verrassende mindset op.

Teamherstel

Exco’s en MT’s geven directie aan doelen, strategie en cultuur van organisaties. Wanneer het zelfherstellend vermogen van deze teams niet optimaal is of stokt, is een korte interventie om de vitaliteit te herstellen een krachtig middel. We winden nergens doekjes om; we zorgen ervoor dat een team samenwerkt.

MD

Management Development is een bekende term, maar onze aanpak is ongekend. Met Het Vierde Brein, het nieuwe leiderschapsprincipe van Stans Groep, bereikt u als leider een draagvlak dat u eerder niet voor mogelijk hield. Voor de toekomst zal intelligent leiderschap allesbepalend zijn. Kijk ook op hetvierdebrein.nl voor een abonnement op leiderschapsontwikkeling.

HRM-interim

Veranderprocessen (in, up & out) binnen organisaties zijn er voortdurend. De behoefte aan gespecialiseerde HR-professionals op strategisch, tactisch en operationeel niveau is soms noodzakelijk en acuut. HRM-interim van Stans Groep kenmerkt zich door onafhankelijkheid, daadkracht, humor en betrokkenheid. Onze HRM-specialisten sluiten direct aan op het gevraagde niveau met uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en effectief pragmatisme. Vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau zijn: personeelsbeleid, performance management, loopbaan- en mobiliteitsadvies, learning & development en recruitment. De HRM-interimtarieven zijn marktconform en altijd gerelateerd aan de duur en het niveau van de opdracht.

Neem voor meer informatie over executive coaching, teamherstel, MD of HRM-interim meteen contact op met Stans Groep.

Neem contact op